Avet boxertrosa med ben

Månadens vara

Avet tillverkar helt fantastiska trosor och denna boxertrosa med ben är absolut inget undantag. Om du inte redan testat dem så rekommenderar vi dig starkt till detta – tro mig, du kommer aldrig igen vilja bära något annat.

Avets boxertrosa med ben passar väldigt bra till sommarens varma dagar och är perfekt att bära under kjol, klänning eller shorts. Trosan går ner en bit på benen vilket motverkar lårskav som vi kvinnor ibland kan få under sommaren. Trosan tillverkas i ett skönt och stretchigt microfibermaterial som formar sig efter din kropp, vilket gör att den är otroligt skön att bära. Det elastika och mjuka tyget gör dessutom att den är osynlig under kläder.

Perfekt trosa för årets alla tider

Trosan sitter på plats och är följsam, du behöver inte oroa dig över att den ska kana eller glida, den håller dessutom en mycket hög kvalitet och passar för alla olika kroppstyper. Avets boxertrosa kan användas i alla klimat och årstider. Den kan med fördel användas både under varma och klibbiga sommardagar, precis lika bra som den under vintern hjälper dig att behålla värmen. 

Andas och leder bort fukt

För extra komfort är grenen i trosan fodrad med tunn frotté. Bomullsfrotétyget gör att du kan bära den som en vanlig trosa, men också med ett par trosor under. Då kan du använda dem flera gånger, till exempelvis som en cykelbyxa. Denna klassiska boxertrosa från Avet går upp lite högre i midjan och slutar strax under naveln. Trosan tillverkas i microfiber som andas, vilket gör att den inte blir varm, tät eller klibbig. Microfiber leder bort fukt och håller dig fräsch hela dagen.

Enkelt förklarat, en skön och praktisk trosa som är många kvinnors favorit!

 

 

Avet trosa med ben Avet trosa med ben vitAvet boxertrosa med ben