Maxmodes historia

Maxmode är en väletablerad underklädesbutik som ligger mitt i centrala Skövde. Verksamheten har funnits i närmare 30 år och har under den tiden kunnat arbetat fram det bästa sortiment av underkläder. Den 1 september år 2011 tog mor och dotter tillsammans över butiken. De såg svårigheterna i att hitta en bh som faktiskt sitter bra och har sedan dess jobbat hårt för att det ska bli så enkelt för dig som möjligt att hitta bekväma underkläder. På senare år har de breddat verksamheten med en webbshop för att du ska kunna beställda din vara när och vart du vill. Frida och Anette har skapat en plats där du kan hitta underkläder som passar just dig! Idag är det 4 medarbetare på Maxmode som är otroligt måna om att hjälpa dig samt erbjuder stor kunskap och personlig service.

Här hittar du ett stort utbud av sortiment från välkända varumärken. Bland annat från Wonderbra, Triumph, Prima donna, Panach, Freya, Fantasi, Elomi, Chantelle, Abecita, Avet, Eve, Damella, Sunflair och After eden. Vi samarbetar nära med våra leverantörer och kan därför beställa hem den bh eller produkt som du saknar. Vill du veta mer om vår butik i Skövde kan du klicka HÄR

Alla förtjänar en bh som sitter bra

Vår passion är att hitta perfekt passande underkläder för varje kund som besöker oss. Vi tycker att alla förtjänar en bh som sitter bra i både passform och storlek. Vi är väldigt stolta över att kunna tillgodose kundernas behov oavsett om man har en stor eller liten byst. Att se till att du är nöjd, är det som gör vårt arbete meningsfullt. För att inte missa erbjudanden och nyheter kan du följa våra sociala medier och signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Vi hjälper er att prova ut tills både ni och vi är nöjda, vi brinner för att hjälpa dig att hitta rätt!
Välkommen in till oss!

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Frida Nävarp AB

Orgnummer: 556859-1589

Med Vänliga Hälsningar