Om oss

Maxmode är en väletablerad underklädesbutik som ligger mitt i centrala Skövde. Verksamheten har funnits i över 23 år och har under den tiden kunnat arbeta fram det bästa sortimentet av underkläder. Frida och Anette tog över butiken den 1 September 2011 och har på senare år breddat verksamheten med en webbshop för att du ska kunna beställa din vara dygnet runt.

Vår passion är att hitta perfekt passande underkläder för varje kund som besöker oss, vi tycker nämligen att vi alla förtjänar en bh som sitter bra i både passform och storlek. Vi är väldigt stolta över att kunna tillgodose kundernas behov oavsett om man har en stor eller liten byst. Att se till att ni är nöjda, är det som gör vårat arbete meningsfullt. 

Lång historia

Vi tog över butiken för ca 7 år sedan av anledningen att vi själva såg problematiken i att hitta en bh som faktiskt sitter bra, vi brinner helt enkelt för att hjälpa kvinnor att hitta rätt.

I alla våra butiker erbjuder vi stor kunskap och personlig service. Vi har alltid ett brett sortiment från välkända varumärken som bland annat Wonderbra, Triumph, Prima donna, Panach, Freya, Fantasi, Elomi, Chantelle, Abecita, Avet, Eve, Damella, Sunflair och After eden. Vi samarbetar nära med våra leverantörer och kan därför beställa hem den bh eller produkt som du saknar.

Vi hjälper er att prova ut tills både ni och vi är nöjda. 

Välkommen till oss!

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Frida Nävarp AB

Orgnummer: 556859-1589

Med Vänliga Hälsningar