Maxmode Skövde

Öppettider

Mån-Fre10-18
Lördag10-15
SöndagStängt

Adress

  • Storgatan 20,
  • 541 30 Skövde

Telefon/E-post

  • 0500 – 41 02 39
  • info@maxmode.nu

Om butiken

Vår butik i Skövde har funnits i över 25 år och under alla dessa år har vi arbetat med det vi brinner för – att se till att ni blir nöjda med era underkläder och finner en som passar er perfekt. Det gör vårat arbete meningsfullt!

Vår personal på Maxmode är utbildade för att kunna hjälpa dig att prova ut helt rätt och det är service, kundbemötande och kvalitét som ligger i vårt fokus. Butiken bjuder på ett brett sortiment på vad det gäller både storlekar och modeller för alla tillfällen.

I vår butik i Skövde erbjuder vi något som vi valt att kalla för BH-kvällar. Dessa kvällar innebär att man efter stängning låter dig som kund bjuda in till en mysig tjejkväll där vi hjälper er med utprovning av både bh och badkläder. Vi bjuder på ostbricka, god dryck, vårt kunnande och mycket skratt. Det är en mycket trevlig kväll och vill du boka in en BH-kväll så är ni välkomna att maila till info@maxmode.nu

Hos oss hittar du allt från bh, trosor, badkläder, nattkläder, shaping, toppar, linnen till flertalet tillbehör från välkända varumärken. Välkommen!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.