BH-Kvällar

Erbjudanden

Endel har kanske hört att vi sysslar med något som kallas för Bh-kvällar. 

De som har vart på en bh-kväll och vet vad det innebär brukar vara supernöjda och tycka att det är mycket roligt!

 

Men för er som inte har vart på en bh-kväll hos oss tänkte jag förklara lite vad det innebär.

 

Gruppen kommer överens om ett datum som passar er och sedan ringer ni in och bokar tid hos oss. (OBS! det brukar vara bra att ha några olika datum som passar så är det lättare att passa in även för oss.) 
Det är alltid efter ordinarie öppetid så att vi oavkortat kan fokusera på er.

 

Vi brukar starta kvällen med att bjuda på en liten ostbricka och till detta finns det vin alternativt alkoholfri läsk. När gruppen tagit för sig av ”buffén” och satt sig ner börjar vi med att berätta lite om oss som jobbar där, vad vi har för branschvana och hur vi jobbar. Därefter har vi en liten modevisning där vi visar olika bh-modeller. Vi visar hur en bh ska sitta, hur den inte ska sitta och förklarar lite vad som händer om den inte sitter rätt. 

Därefter hjälper vi till att prova ut en bh i rätt storlek och i en modell som passar. Självklart hjälper vi även till med badkläder!

 

Det brukar bli otroligt bra stämning under dessa tillställningar, oftast är det ju så att de flesta känner varandra och eftersom vi är själva i butiken så släpper alla loss och verkligen bjuder på sig själva. 

 

Under kvällen så har man 10% rabatt på hela köpet och men får dessutom ett VIP- kort som man visar nästa gång man handlar. 

 

Så varför inte dra ihop kompisgänget, dina arbetskollegor eller kusiner, mormor och farmor och boka in en bh-kväll hos oss. 

 

Jag lovar, ni kommer inte ångra er!