Efter tre månader i Lidköping

Butiken

Vilken otrolig vår vi har haft!

Jag vill verkligen tacka alla kvinnor i Lidköping! 

Det är nu lite mer än 3 månader sedan vi öppnade vår butik i Lidköping. Det startade med blod, svett och tårar. MEN vad vi är nöjda med resultatet. Självklart var det mycket nervöst i början med många frågor som var obesvarade. Men jösses vilken bra respons vi har fått. Vi har haft många kunder som tyckt att vi har en fin butik med ett bra utbud. Och när ni tyckt att något fattas så har det kommit fram till oss vilket är mycket uppskattat. 

Jag fick frågan vad det är som har blivit våra kunders favoriter. Det är såklart väldigt olika och vi kan se ganska tydligt att vissa produkter blivit mer favoriserade. En av dessa är våra egna favoriter, avettrosorna. De finns i regnbågens alla färger och är så otroligt mjuka och sköna. Eftersom de finns i så många färger kan man mixa och matcha med princip alla bh:ar. 

Sedan är även våra Freya, Fantasie  bhar favoriter. Även dessa finns i flera olika modeller och färger.  

Det är väldigt kul att se att det är skillnad på Skövde och Lidköping. Det händer mer i Lidköping i form av aktiviteter i centrum, något som vi saknar i Skövde centrum.  

Såhär några månader efter öppning kan vi bara säga att vi är taggade till max och att vi verkligen ser fram emot att fortsätta arbetet med att förse alla underbara Lidköpings-kvinnor med bad och underkläder. 

//Linn på Maxmode