Elomi Sachi Plunge Bra

Månadens vara

Har du en större byst och har svårt att hitta en BH som ger det stöd och form som din tyngre byst behöver? Då kan vi på Maxmode verkligen rekommendera Elomis trendiga Sachi Plunge Bra. Detta är en BH som helt klart har tagit många kvinnor med storm och har även kommit att bli en av våra absoluta favoriter. Vi uppskattar att Elomi designar även sexiga underkläder i många olika storlekar som passar perfekt för den större kroppen. Sachi är den perfekta BH:n för dig som behöver en stor kupa och omkrets.

Designad för att betona klyvningen

Elomi Sachi plunge Bra är en bygel-BH med snygg design samt lätt transparenta detaljer i ett mjukt och behagligt material. BH:n är lågt skuren i urringningen med smala dekorativa band som sträcker sig över bysten, vilket ger en mycket smickrande klyfta som framhäver kroppens former. Denna BH är designad för att betona klyvningen som elegant kan visas upp under en urringad tröja eller topp. Detta är helt klart en superläcker BH som vi verkligen tycker skall synas.

Stabilt meshtyg som formar och lyfter

Tack vare sina tredelade kupor med sidopanel som separerar, formar och lyfter bysten framåt får man i Sachi en mycket fin form som skapar ett fint lyft med bra bröstseparation. BH:n håller bysten på plats, för samman brösten och ger en väldigt fin klyfta utan push. De stumma kuporna är tillverkade för att hålla hela bysten stadigt på plats för en rund och fin form.

Bekväm och samtidigt sensuell

Sachi från Elomi är tillverkad i ett mjukt och behagligt material som gör denna BH otroligt skön att bära, för extra bekvämlighet är sidpanelerna klädda i bomull. Samtidigt som BH:n är otroligt skön att bära, så ger den dig dessutom en sexig look. Bh:n har nämligen ett transparent tyg över halva kupan som skapar en sensuell och vacker utstrålning.

Stretchiga axelband

Elomi Sachi plunge Bra har något bredare reglerbara axelband som ger bra stöd och avlastning. Axelbanden är dessutom aningen stretchiga för att inte riskera att skära in. Sachi är en mycket stabil BH som med många fina detaljer får den att kännas exklusiv och sensuell. Detta är en utmärkt BH för dig som letar efter något som ger en stadig och stabil form.

Elomi Sachi Plunge Bra