Ett års jubileum

Butiken

Den 24 mars har vi haft öppet butiken i Lidköping i ett helt år!!

Detta ska ju så klart skålas in med champagne. Bokstavligt talat! Till helgen bjuder vi nämligen in till kalas på Maxmode i Lidköping.

 

Fredag

Vi startar upp fredagen med att de första 15 kunderna som handlar för över 600:- får varsin välfylld Goodiebag! Och om inte det skulle vara nog så kommer ALLA kunder att få delta i våran ballongrabatt!

Vi vill hetta upp det här med rabatter lite. Så istället för att ge dig som kund bara en rabatt har vi valt att göra en rolig grej av det hela.

Vi kommer att blåsa upp en massa ballonger och i varje ballong ligger en lapp där det står skrivet en rabatt. Kunden får sedan välja en ballong också smäller vi den framme i kassan. Varje kund har därmed chansen att få mellan 10% och 50% rabatt på hela sitt köp!

 

Efter klockan 15.00 Fredag den 24 kommer vi dessutom att höja temperaturen till det ordentligt med Bubbel och snacks. 

 

Lördag

Du som inte fick en Goodiebag under fredagen har en chans under lördagsförmiddagen. Vi kommer även här dela ut Goodiebags till de 10 första kunderna som handlar för över 600:-. 

Och självklart så fortsätter vi med vår ballongrabatt under hela lördagen.

 

Som om inte detta var nog kommer vi att hotta till det hela ytterligare med en MODEVISNING under lördagsförmiddagen! Modevisningen kommer att börja runt 13 tiden. Detta får ni inte missa!

 

Dessutom kommer vi att ha ett Facebook lotteri som kommer att pågå under hela helgen. Du kommer att få chansen att vinna fina priser från några av de bästa märkena inom underkläder.

 

 

Varmt välkomna in till oss på Maxmode i Lidköping.