Fusion fr. Fantasie

Månadens vara

Fantasie Fusion är en mycket vacker och elegant bygel-bh med tredelade kupor. BH:n ger dig extra stöd i sidorna samtidigt som den lyfter bysten och ger en fin klyfta. Fantasie Fusion är en följsam BH i hög kvalitét som ger dig en elegant look både till fest och vardags. 

Kupa upp i stora storlekar

BH:ns tunna och sköna material känns bekväm mot huden, även det följsamma tyget på den övre delen av kupan gör att BH:n följer bysten fint och skapar en vacker siluett. Det stretchiga avslutet mot överdelen av bysten gör att den inte heller skär in i huden.

Fantasie Fusion är en elegant BH som med sin tredelade kupa ger dig en följsam och skön känsla ända upp i L-kupa. Fusion håller formen bra och ger en rund och fin kuporm. På kupans sida har du ett sidosupport som gör att brösten håller sig uppe och inte flyter ut ur kupan. Kupans sida ger även ett bra stöd som håller BH:n ordentligt på plats hela dagen.

Fin siluett under kläderna

Fusion är en läcker BH med sömlösa underkupor som ger dig en slät siluett under kläderna du bär. Mellan BH:ns kupor finner du även ett nätt smycke som ger den ytterligare feminin touch.

Axelbanden är lätt centrerade och går självklart att reglera till önskad längd. Den klassiska hyskknäppningen i ryggen sitter på en mjuk vadderad platta för att ge bästa möjliga komfort. Fusion är en läcker och sensull BH med fina detaljer och finns i färgerna svart, svart och sandfärgad.

Fusion från FantasieFantasie Fusion