Klorresistent baddräkt fr. Trofé

Månadens vara

Nu går vi in i augusti månad och det är dags för oss att presentera en ny månadens vara. Varje månad lyfter vi fram en produkt som vi tycker om lite extra mycket, och som vi tror att även du skulle älska. Denna månaden presenterar vi vår storsäljande baddräkt från Trofé. En perfekt baddräkt för vattengympa då den tål både klor och salt!

En baddräkt för alla tillfällen

Letar du efter en baddräkt som tål klor och salt väldigt bra? Vår klårtåliga baddräkt från Trofé är den perfekta baddräkten att bära, oavsett om man skall besöka poolen för vattengympa eller bara njuta av semestern i vattnet. Trofé har utvecklat en baddräkt som håller en otroligt bra passform oavsett aktivitet. Den höga ringningen i bak gör att den passar perfekt för vattengympa. 

Baddräkt Trofé

Vad är en klorresistent baddräkt?

Klorresistenta baddräkter står emot klor och salt, som en vanlig baddräkt inte klarar. Klorresistent tyg är gjord av polyester och ju högre mängd polyester den innehåller, desto bättre klorresistent är den. Vanliga baddräkter innehåller oftast lycra, vilket inte skyddar mot slitage från klor och salt. 

Trofés klorresistenta badkläder är tillverkade i 100% polyestertyg och skyddar dessutom mot UV-ljus med UPF 50+. 

Varför klorresistent?

Är du trött på att din nyinköpta baddräkt ser gammal, noppig och sliten ut efter bara någon enstaka användning? Kloren utsätter baddräkten för starkt slitage och gör att materialet tappar sin kapacitet. Med klorresistenta badkläder kan du istället vattengympa, simma, bada och sola, utan att behöva oroa sig för att baddräkten utsätts för slitage. Den kommer då bibehålla både färg och form i många år till. 

Polyestermaterial är dessutom extra snabbtorkande och gör att kroppen kan andas under träning och fysisk aktivitet. Tyget är stretchbart i båda riktningar, se till att baddräkten sitter åt ordentligt då den kan töja sig lite. I nästa blogginlägg kan du läsa om hur du på bästa sätt tar hand om och tvättar dina badkläder. 

Baddräkt - Trofé

 

ERBJUDANDE

 Just nu hittar du alla våra baddräkter från Trofé till 15% rabatt hos oss.

 Erbjudandet gäller t.o.m. lördag den 10/8.

 Välkommen till oss på Maxmode!