Ladyform Soft från Triumph

Månadens vara

Denna månaden väljer vi att presentera en av våra favoriter hos oss, nämligen BH:n Ladyform Soft från Triumph. Den har allt man kan önska sig vad det gäller stöd och komfort, samtidigt som den dessutom är riktig snygg. Med sin minimizingeffekt håller den till ordentligt runt om och sitter otroligt bekvämt och stabilt. Vi är övertygade om att du kommer tycka om den precis lika mycket som vi och våra kunder gör!

Minimizer med bygel

Ladyform Soft är en välsittande bygelbehå i ett funktionellt material som gör bhn både otroligt bekväm, stabil och lätt att bära. De lite bredare sidopartierna ökar komforten och gör att den håller till ordentligt runt om bysten och ger det där extra stödet som ibland behövs.

Ladyform Soft har en underbar passform i en feminin och mycket elegant och vacker design. Detta är en minimizer med mjuka formpressade kupor med en förminskande effekt, vilket innebär att den minskar bystens utseende med en kupstorlek. Behåns lätta och stabila bygeln ger ett bra stöd och skapar en fin passform för just din kropp och formar sig vackert till din figur och lägger sig mycket fint mot huden.

Vackra spetsdetaljer

Ladyform Soft är en underbar BH med en mycket elegant och vacker design. Blommig spets pryder kuporna och ger den en kvinnlig och feminin form. Modellen finns just nu i tre olika färger, svart, vit samt hudfärgad.

Axelband

Behån har mjuka, behagliga och breda axelband som man enkelt reglerar längden på. Ladyform Soft har en bubbelhysk och hakknäppning med vaddering i tre lägen för maximalt stöd och bekvämlighet, där alla detaljer är nickelfria.

Ladyform Soft minimizer bh

Är man ute efter en Bh som sitter bekvämt och som inte skaver, så är detta den perfekta Bh:n för dig. Ladyform Soft är många av våra kunders favoritbehå!

 

minimizer bh