Linne från Avet

Månadens vara

Vårt absoluta favoritlinne är självklart Avetlinnet! Anledningarna är många till att just detta linne är så fantastiskt bra. Om du redan innan tycker om våra trosor från just Avet, ja då kommer du också älska dessa linnen. Detta är det perfekta linnet som passar under allt.

Microfiber som andas

Avetlinnet är tillverkat i härligt svalkande microfiber som gör att linnet andas ordentligt och leder bort fukt – vilket håller dig fräsch hela dagen. Använd linnet året runt, det blir inte för varm och klibbigt under sommaren, och inte heller för kallt på vintern. Du kommer direkt märka av den otroligt sköna kvalitén. Avetlinnet är även mycket hållbart och slittåligt.

Vändbar urringning

Avet har de perfekta linnena för alla situationer. Linnet passar väldigt bra som underlinne då det får dina kläder att både sitta och falla snyggare. Oavsett om du använder den under urringade kläder, under en snygg kavaj eller som svalkande linne en varm sommardag, så passar alltid Avet. Linnet är dessutom vändbart, vilket gör att du kan variera mellan urringat framtill eller baktill. 

Linnena finns i flera olika färger, matcha gärna med den populära boxertrosan, som också är från Avet. Glöm inte att linnet är liten i storleken, så vi rekommenderar dig till att gå upp en storlek.

Avetlinne