Rebecca från Fantasie

Månadens vara

Denna månaden presenterar vi en BH som är speciellt framtagen för att ge dig en luftig och bekväm känsla. Rebecca från Fantasie är en BH som lyfter och formar din byst och ger den en fin och sensuell form samtidigt som den ger dig maximal bekvämlighet. Rebecca är en favorit i butik och vi är helt övertygade om att även du kommer älska den.

Vaddering som andas och formas

Rebecca från Fantasie är en tunt vadderad BH som är tillverkad i ett speciellt följsamt lättviktsmaterial som kallas spacemousse. Detta material är bra i flera aspekter, både då den formar sig perfekt efter din kropp samt att den gör kuporna mycket luftiga så att huden ska kunna andas bra. Tack vare en fantastisk passform är den lätt och skön att bära.

Rebecca Fantasie BH

Perfekt T-shirt BH

Rebecca är en slät, sömfri bygelbh med formpressade kupor som formar sig perfekt efter din byst. Med sin fantastiska passform passar den bra att bära under de flesta typer av kläder och de släta och tunt formpressade kuporna skapar en fin form såväl på åtsittande plagg som på din lösa t-shirt. Rebecca är BH:n som håller bysten på plats och som ger dig en naturlig form och support.

Hög komfort och följsamhet

En fantastisk BH även för dig med tung byst. Rebecca är sydd så att tyngden bärs upp av kuporna för att förminska trycket på axlarna. I de större storlekar är axelbanden, spänningen och ryggpartier bredare för att stötta ytterligare. Många av våra kunder upplever Rebecca som mycket bekväm och behaglig då den är otroligt följsam även i sidopartierna. Alla som kan borde ha en sådan här BH i sin garderob.

Rebecca Fantasie

Justerbara axelband med vacker brodyr

Infästningen på axelbanden sitter tätare i ryggen. Vilket gör att banden inte glider ner och därmed passar perfekt för dig med lite sluttande axlar och som ofta brukar uppleva ett problem med att axelbanden vanligtvis glider ner. Den breda ryggen ger ett bra stöd samtidigt som den lyfter och formar din byst. De droppformade kuporna ger dig en fin siluett som skapar en känsla av förminskad byst. Justerbara axelbanden sitter följsamt och bekvämt mot din hud och vackra broderier och rosetter pryder axelbanden och partierna mellan och under kuporna.

Bh Rebecca

Rebecca finns i färgerna svart, vit och hudfärgad. Matcha med tillhörande trosa – svart, vit eller hudfärgad. Varmt välkommen att besöka vår butik eller genom att enkelt shoppa hos oss på Maxmode.nu.

 

Oavsett, så önskar vi dig varmt välkommen till oss!

 

Rebecca fantasie