Rosabandet Gala

Butiken

Jösses vilken kväll vi hade! Det var första gången som vi var med på ett evenemang i Lidköping och jäklar vilken stämning!

 

För er som inte var där så var vi med på Rosabandet galan i Lidköping som ägde rum på Stadt tisdagen den 18/10. Som ni hör på namnet så var det en gala för att uppmärksamma bröstcancer. En fruktansvärd sjukdom som tar alldeles för många oskyldiga liv. 

Vi hade tillsammans med några andra lokala butiker en liten modevisning. Vi hade fyra modiga modeller som gick på catwalken i våra kläder. De rockade catwalken i underkläder från Fantasie, After Eden, Marie Jo och Triumph m.fl. Och vilken show de bjöd på. Måste bara passa på och hylla dessa kvinnor som verkligen gjorde ett helt fantastiskt jobb och visade upp våra underkläder på bästa sätt. 

 

För att återgå till själva galan så mötte vi många trevliga kvinnor och fick en otroligt bra respons på både våra varor och modeller. Vi fick möjlighet att prata med ett flertal av er och många valde att prova på våra populära Avettrosor. Och jag kan lova att det va det bästa val ni har gjort!

Jag hoppas att ni som inte hade möjlighet att vara där eller som inte hann prata med oss tittar in i butiken någon dag.

 

Vi kommer definitivt att vara med även nästa år på detta event. 

Missa inte att köpa biljetterna i tid för att få chansen att dela denna kväll med oss nästa år.