Rosabandetgalan 2017

Butiken

Succen rosabandetgalan är såklart tillbaka i år igen. Och jag kan säga att även i år var stämningen på topp. Vilket otroligt härligt gäng med butiker och frisörer som tillsammans hjälpte till att göra allt för att besökarna skulle få en toppen kväll. 

 

Vi på Maxmode jobbade tillsammans med frisörsalongen Headlites som gjorde ett fantastiskt jobb att styla modellernas hår. Och jäklar vad våra fantastisak modeller rockade catwalken. I år visade vi upp underkläder från Fantasie, Elomi, Primadonna och Freya, samt en body från Magic och Nattkläder från Damella. Alla modeller som visades finns såklart att se i butiken. 

 

Ni som har varit på galan tidigare vet att det är en minimässa där man kan gå runt och titta på de olika butikerna. Vi hade i vanlig ordning med oss våra supertrosor från Avet. Men i år valde vi även att ta med en ny produkt från Anita. Detta var en Crop top som man har istället för ett linne under t.ex en ganska urringad blus. Det är alltid kul att prova nya varor på sådana här tillställnignar eftersom man får ett väldigt snabbt gensvar av kunderna. 

 

Efter modevisningen fick vi mycket possitiv feedback från besökarna och även våra modeller blev överösta med beröm. Vi ser fram emot nästa års gala och under tiden laddar vi om batterierna inför kommande höstaktiviteter. 

 

Vi hoppas att ni är med oss även nästa år och firar våran rosa månad oktober.