Sonic sport-BH från Freya

Månadens vara

Letar du efter en sport-BH med stödjande passform som passar bra till högintensiv träning samtidigt som den är otroligt läcker och bekväm att bära? Då vill vi strongt rekommendera Freyas Sonic sport-BH som ger dig en rund och fin siluett, designad för att hålla dig sval och torr med sitt mjuka COOLMAX-tyg och meshpaneler. Denna sport-BH har en bekväm stödjande passform med breda och vadderade band, och vi på Maxmode älskar den!

BH med ett bekvämt men ändå fast stöd

Sonic sport-BH har en snygg design med stabil och välsittande passform. vi älskar hur denna sport-BH, med hjälp av sin bygel, ger bysten ordentligt med stöd under hela träningspasset. Detta är en helt fantastisk sport-BH som sitter stabilt, även under de allra tyngsta och mest intensiva passen. Mycket tack vare ett halksäkert band som sitter under bysten som håller sport-BH:n på plats även vid kraftiga rörelser. Freyas sport-BH Sonic låter dig utöva hela sporten utan obehag eller besvär. Denna sport-BH har allt du behöver för att få en mer effektiv träning.

Sport-BH med knäppning baktill

För extra ökad komfort har sport-BH:n även vadderad hak och hyskknäppning i ryggen. Ryggbandet är dessutom brett med 3-4 krokar på höjden, allt för den perfekta passformen och den maximala komforten. Sport-BH:n har en mycket följsam bygel som ger dig ett ordentligt stöd hela vägen runt om. Även axelbanden är vadderade, bred och reglerbara i längden, vilket ökar komforten och stöder ytterligare. Axelbanden på Sonic är lätt centrerade, vilket även passar bra för dig med slutande axlar. Axelbanden kan fästas ihop till en brottarrygg vilket gör att du kan röra dig helt obehindrat!

Material som håller dig torr och sval under hela träningspasset

Sonic sport-BH har formpressade kupor i ett så kallat spacer-material som låter huden andas. BH:n är tillverkad i det svettabsorberande materialet COOLMAX med meshpaneler. Detta smarta funktionsmaterial transporterar effektivt bort fukten med de väl utplacerade meshpanelerna och håller dig torr och sval under träningspasset. Denna BH är alltså perfekt att svettas i då den både ger ett bra stöd, samtidigt som den låter kuporna andas. BH:ns kupa har ett tunt och fast material som kapslar in bröstet istället för traditionell kompression som finns i många andra sport-BH:ar.

Då brösten utsätts för mycket skada vid träning rekommenderar vi dig att bära en bra sport-BH, oavsett vilken sport du utövar.

 

sonic sport-BHSonic Freya sport-bh