Hur väljer jag rätt bh till mitt bröllop eller min student?

Okategoriserade
I tider som denna när det vankas student och härliga sommarbröllop är det många frågor som dyker upp. Vad ska jag ha för klänning? Hur ska mitt smink se ut? Vart ska jag göra min håruppsättning? Men en fråga som allt för många ställer alldeles för sent är: Vad ska jag ha för bh? Du kan hitta den perfekta klänningen! Men problemet är att utan den perfekta bh:n sitter inte den där perfekta klänningen så perfekt längre. 

Jag har lösningen på hur du ska få den där perfekt klänningen att sitta helt perfekt. Det är nämligen så att det bästa sättet att att få klänning och bh att sitta snyggt ihop och va som gjorda för varandra, faktiskt är att prova ut bh först. När jag tog studenten satt jag först och tittade på vad jag ville ha för typ av klänning. Ska den vara djup i ryggen? Djup i ringningen? eller vill jag kanske ha den som en halterneck? När jag hade en idé om hur jag ville att min klänning skulle se ut, gick jag ner till en specialbutik för att få en bh utprovad som passade mina önskemål. 

Det var först efter detta som jag valde ett mönster och tyg. Sömmerskan sydde sedan min klänning utefter hur min bh satt. Om du ser till att ha en bh som är rätt utprovad och som verkligen sitter där den ska kan du verkligen få även klänningen att sitta perfekt. Du kan få den perfekta klyftan eller den där djupa ringningen i ryggen utan att behöva gå bh-lös.

Bröllopsdagen är den dagen som man faktiskt vill se perfekt ut. Så gör inget du ångrar, se till att hitta en bh som passar just dig!