Protes BH:ar från Anita – stöd efter bröstkirurgi

Guider

Oavsett hur dina bröst ser ut, där du kanske har opererat bort det ena eller båda två som ett resultat av bröstkirurgi, så förtjänar du att känna dig vacker, självsäker och bekväm i din BH. Hos oss på Maxmode hittar du protes BH:ar från varumärket Anita som ger dig självförtroende och en känsla av säkerhet i alla situationer. 

Varumärket Anita har lång och bred erfarenhet i utvecklandet av protes BH:ar och är fantastiskt duktiga på att kombinera magisk komfort med snygg design. De erbjuder dessutom serien Anita Care som är specifikt framtagen för att möta kvinnors behov efter en bröstoperation. Anitas BH-modeller är smickrande, sköna samt formar sig efter din byst naturliga form. De ger även bra stöd till det bröstet som inte är opererat och ser till att protesen sitter på plats i alla lägen. 

Vi kan hjälpa dig att prova ut en protes BH i vår butik. Då utgår vi i första hand från ditt kvarvarande bröst, eftersom det fortfarande behöver ordentlig support och lyft. När vi sedan har hittat en modell som passar får du ta hem, prova och känna in den. Det är viktigt att den inte skaver mot något ärr, att den ger en tilltalande passform och att du framförallt känner dig bekväm. 

Har du opererat bort båda brösten och vill använda proteser är det minst lika viktigt att du får rätt stöd. Proteserna behöver också lyftast upp och ha rätt stöd för att dem ska sitta på plats och inte belasta kroppen fel.

Om du sedan tidigare gillar en specifik BH från Anita, eller fattar tyckte för en annan modell eller design har vi god kontakt med fabriken som kan hjälpa oss att skräddarsy en BH med protesfickor till dig. Om du saknar en storlek på webben, har fler frågor eller behöver ytterligare information, är du välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta protes BH:n för ditt individuella behov och komfort. 

Vi har ett stort urval av protes bh:ar utan bygel med fantastisk komfort och vackra designer både med eller utan spets.