Julklappstips- Set med nattkläder

Erbjudanden

Snart är julen här och det är dags att inhandla alla julklappar till nära och kära. Att hitta den där perfekta julklappen är inte alltid det lätaste men vi tror att vi har hittat något som kanske kan göra just din familjemedlem glad. 

 

Vi har nämligen fått in en otroligt skön morgonrock från populära märket Trofé. Det är en långärmad morgonrock med fickor framtill. I midjan sitter ett skärp som du knyter beroende på hur hårt du vill ha det. Materialet är 100% polyester. Det är en såndär riktigt mysig morgonrock som du kan gosa ned dig i fotöljen eller soffan med. Den finns i tre färger. Röd, vit och Marinblå.

 

Nästa vara är ett nattlinne. Det är ett kortärmat t-shirtnattlinne som slutar strax över knät. Det är gjort i 100% bomull. Nattlinnet finns i tre färgställningar. Alla tre färger har grå botten med antingen rött, grått eller marinblått mönster. Färgen stämmer perfekt överens med morgonrockarna. 

 

Den tredje varan är ett par sådana där otroligt mysiga tofflor. Tofflorna finns i vitt eller rött och är otroligt söta. På undersidan har du halkskydd. De går i storlekarna S-L. 

 

Vi har just nu ett julerbjudande på allt detta. 599:-
Så skynda in och fynda en present som kommer både uppskattas och användas flitigt.