Madison från Primadonna

Månadens vara

Denna månaden visar vi upp en av våra favoriter från Primadonna, nämligen den ovadderade trepartsbehån MadisonDetta är en både vacker och bekväm bh som med sin fullkupa passar alla storlekar och byster.

Madison är en bygelbehå som med sina vackra spetsdetaljer följer hela bysten och ger den en vacker och sensuell form. De små söta rosetterna på axelbanden och mellan kuporna ger den ett exklusivt och vackert yttre. De justerbara axelbanden sitter både bekvämt på plats och är mycket sköna vid användning. 

Rutigt mönster med spetsdetaljer

Med de breda sidpartierna och vackra spetsdetaljer som följer hela bysten, ger den dig och din byst en perfekt passform. Kuporna pryds i ett fint rutigt mönster som med spets formar brösten till en fin form. Behån finns i färgerna Ivorysvartrödhud samt khaki

Komplettera med matchande trosa från samma serie för en effektfull look. Trosan finns i modellerna tai och string

För den stora och lilla bysten

BHn ger bysten ett stabilt stöd där de breda partierna på sidorna ser till att täcka och lyfta upp bysten både bekvämt och tryggt. BH:n är en trepartsbh med djupa kupor som formar brösten väl och ser till att ge dig en stadig och bra passform. Denna BH sitter stabilt och följsamt i dina rörelser och stadgar även upp den lite tyngre bysten för ett säkert stöd. Stabil och följsam bh som tack vare den släta ytan är perfekt att bära under en t-shirt. 

Madison - set