Magnifique C från Chantelle

Månadens vara
Denna månaden presenterar vi Magnifique C från Chantelle – en stilfull minimizer bh som ger ett bra stöd och komfort för dina bröst. Denna minimizer ger intrycket av att få bysten att se en kupa mindre ut, helt enkelt minimerar den.

Chantelle bh

Bh med ett exklusivt uttryck

Kuporna på denna bh är ovadderade och formar din byst på ett naturligt sätt då kuporna går högt upp och omsluter hela bysten. Chantelle C Magnifique sitter fint på plats och ger dig en fin siluett och vackert uttryck. Ett fint blommat mönster ger kupan ett exklusivt uttryck och både mönstret och den släta kupan gör att bhn inte syns under kläderna du bär. Sömmarna på kupan ger bysten en rund och fin form utan att platta till brösten. 

Det lite glansiga tyget på kuporna gör att kläderna inte heller hakar upp sig. Denna modellen är mycket omtyckt och passar bra för både den större och mindre bysten. Bhn finns i många olika storlekar, i svart och beige färg. 

 

Chantelle

Det franska märket Chantelle är en mycket populär underklädesleverantör som sedan 1876 har designat underkläder av hög kvalitet och passform. Med gott hantverk och god expertis skapar de underkläder med en franska stil. Underkläderna utmärks med att vara feminina, sensuella och eleganta i vackert kvalitetsmaterial, som passar alla oavsett kroppstyp.

 

Minimizer bh