Matilda från Elomi

Månadens vara

Elomi Matilda är en stabil bygel-BH som framhäver dina kurvor och ger dig med stor byst ett fantastiskt stöd och lyft. Matilda är en tredelad fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet och ger den en följsam och stadig passform. 

Ovadderad bygel-BH

Bygeln är något lägre mellan kuporna, vilket gör att den både känns och ser nättare ut i modellen. Den låga fronten framhäver din klyfta och ger brösten en fin inramning och separation. Matilda är en ovadderad bygel-BH vars sömmar delar upp kupan i fyra olika delar, dessa sömmar lyfter brösten och ger dem maximal komfort. Dekorerande brodyrdetaljer pryder det lätt transparenta tygets överdel och ger den ett elegant och vackert uttryck. 

Ger en nättare siluett för den större bysten

Elomis Matilda samlar in hela bröstet, ända från sidan, och ger dem en nättare siluett som passar perfekt för veckans alla dagar. BHn håller en djup urringning, utan att push up brösten och passar bra att bära under lågt skurna toppar. Ryggpartiet och sidopartierna är något lägre för att hjälpa till att fördela vikten rätt och ge den en stadig passform. Matilda är BH:n som passar perfekt för dig med lite större byst. 

Axelband som inte glider

Matilda har breda, reglerbara axelband som sitter närmare ihop för att förhindra att de glider ner över axlarna, vilket är toppen för många som har problem med att deras BH-band gärna åker ner vid användning. De reglerbara axelbanden kan korsas i ryggen för att kunna forma en så kallas brottarrygg. Vilket är väldigt användbart under sommaren när man bär linnen och inte vill att banden skall synas. Fina metallringar pryder axelbandens ändar och blir som ett extra dekorativ prydnad.

Matilda finns i färgerna vit, svart och blå hos oss.

 

BH Matilda från Elomi

 

Elomi har de perfekta underkläderna för dig som har höga krav. De förstår vad underkläder behöver fylla för funktion och där varje liten detalj är genomtänkt. Matilda ger dig ett bra självförtroende och ger dig rätt stöd och passform för din kropp. 

 

Matilda från Elomi