Modellguide- ovadderad BH

Guider
Vi tycker att det är viktigt att du hittar en BH-modell som passar dig och dina former och vi vet hur svårt det kan vara att hitta det. Därför kommer vi att ge dig en BH-guide kring några av de olika modellerna som finns. Vi hoppas att det kan hjälpa dig att hitta det du söker lite enklare!

En utav alla BH-modeller som finns är den ovadderade BH:n. Denna BH kommer även i en del olika utformningar men det som de alla har gemensamt är att BH:n inte har någon fyllning eller vaddering i kuporna. Det gör att det formar sig väldigt naturligt efter din byst och ger ett mycket bra stöd. Den passar bra för dig som vill att bysten ska kännas så naturlig som möjligt och inte upplevas större och heller inte ha den riktiga pushup-effekten som du får av en bh med exempelvis kuddar i.

En ovadderad BH kan både vara med och utan bygel. Beroende på vad man själv vill ha så fyller de lite olika funktioner. En BH med bygel passar dig med både större och mindre byst då det ger ett bra stöd under bysten eftersom bygeln hjälper till att lyfta bysten och samtidigt avlasta axlar, nacke och rygg, medans den utan bygel främst passar dig med mindre till medelstor byst då det stödet som ges kommer från resårband under bysten och sömmarna på kupan.

Det som är viktigt att veta är att en ovadderad BH lyfter och ger precis lika bra stöd som en med vaddering. Lyft och stöd gör ingen skillnad i del olika modellerna. Men det som däremot gör att den sitter, lyfter och känns olika är tyget i BH:n, modellen och hur den är sydd.

Vi har ett brett sortiment med olika ovadderade BH:ar så du kan välja en som känns bäst för dig. Du kan se fler HÄR.