Veckans Vara – AirControl

Guider

Hej i värmen!
Nu har vi gått in i en ny vecka och det innebär såklart även en ny veckans vara. Denna veckan tänke jag att vi skulle prata lite om en sportbh som vi bara haft i butiken några månader men som blivit väldigt populär.

 

Sportbhn heter Aircontrol och kommer från märket Anita. Det är en sportbh som inte har bygel utan under kupan sitter istället ett brett resår som hjälper till att stadga upp bysten. Kupan är ovadderad förrutom en liten trekantig myckt tunn vaddering som sitter över ungefär halva bröstet. 
Över vadderingen ligger ett tunt tyg som går upp ordentligt och sluter om hela bröstet så att det inte kan trilla över kanten. 
Axelbanden är breda och reglerbara. Där axelbanden går ned över ryggen sitter istället för ett stumt axelband ett resår. Det är här, i de mjuka delarna av ryggen som stötarna ska hamna när du hoppar och springer. Inte i axlar eller nacke. 

 

Eftersom brösten rör på sig när du springer fångar kuporna upp bröstens rörelse så att det inte ska slita i legamenten i brösten. Med detta sagt betyder det inte att brösten kommer sitta helt stilla utan att röra på sig när du tränar. Men bhn fångar upp brösten så att de inte rör sig lika mycket som de hade gjort med en vanlig bh. 

 

Denna sportbhn passar perfekt till sommarens alla träningspass. 
Välkommen in så hjälper vi dig att prova ut rätt storlek!