Veckans Vara – Fullkupa

Okategoriserade

Helgen har sprungit förbi och en ny vacka har tagit form. Måndagar är kanske inte veckans mest populära dag, så varför inte förgylla denna dag med lite inspiration från Primadonna. 

Denna veckan tänkte jag att vi går ifrån träningstemat och ger oss in på en bh modell istället. Många som har vart inne i en underklädes butik har säkert stött på namnet fullkupa. Majoriteten av våra kunder vill ha en fullkupa, men de vet egentligen inte vad en fullkupa är. Så det tänkte jag berätta för er idag.

Fullkupa

En fullkupa är en bh som har en kupa som är högt skuren. Den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. 
En fullkupa lyfter upp bysten och formar dem på ett snyggt sätt, men de trycker inte ihop brösten så att du får en klyfta. Tvärtom så särar den lite på bysten så att du får två bröst istället för en limpa. En fullkupa kan vara både vadderad och ovadderad.

Primadonna Madison

En av våra absoluta favoriter när det kommer till fullkupor är Primadonna Madison. 
Vi brukar säga att Primadonna är vårt Rolls Royce märke. De är något dyrare men så otroligt bra passform, hållbarhet och kvalite. 
Madison är en vad vi kallar 3-partbh. Detta innebär att kupan är uppdelad i 3 olika delar. Den första delen skapar en kil i sidan på bhn. Denna kil lyfter bröstet innåt. Den andra delen är undre delen av kupan. Denna delen brukar vara något stummare och ganska backig vilket gör att den lyfter bröstet uppåt. Den tredje delen är övre delen av kupan. Denna del går upp ordentligt, sluter om bröstet och är gjord i en mjuk spets som ligger till ordentligt. 
Det låter som att brösten ska bli ihoptryckta i mitten men det blir de inte. Bygeln går in ordentligt mellan brösten och särar på dem så att det verkligen ska bli två bröst och inte ett. 3-partskupan gör att du får en nättare siluett. 

Madison är bred i bandet runt bröstkorgen.
Axelbanden är breda.
Går i B-I kupa.
I allmänhet en otroligt skön bh som ger dig ett otroligt lyft!

Har du inte provat Primadonna Madison så måste du abslut ta tillfälle och göra detta.
Du kommer inte att ångra dig!