Veckans Vara – Fusion

Guider

Hej i sommarvärmen!

Ny vecka! Denna vecka är det full med student, bal och skolavslutningar. Därför tänkte jag att vi nu skulle prata lite om en ny bh som vi fått in till butiken.

Flera av er har säkerligen provat Fantasies ovadderade fyrpartsbh Jacquline och Jacquline Lace. Nu har Fantasie gjort ytterliggare en kollektion som är basserad på Jacqulines kupa. 
När man pratar om en 4-partskupa menar man en bhkupa som är indelad i 4 olika delar. Varje del och varja söm lyfter på olika sätt. Fördelen med en 4-partsbh är att man får in brösten lite grann från sidan. Du får alltså en nättare siluett av en fyrpartskupa. 

Modellen som jag vill lyfta fram denna vecka är Fusion. En ovadderad 4-partsbh som ger dig ett otroligt snyggt lyft! Tack vare sin kupa med sömmar i lyfter den både den lite tyngre och större bysten. Eftersom det inte är någon spets upptill på kupan får du en fin övergång och den syns inte under kläderna. Den är lite lätt räfflad i tyget men blir ändå slät när du får på dig den.  Axelbanden är breda och reglerbara. Den är mycket mjuk och framförallt skön att ha på sig, den har blivit väldigt populär hos de som provat den.

Förutom det jag redan nämnt så är kvaliteten topp, vilket gör att den håller länge. Så det är verkligen en prisvärd BH. 

Ha en fortsatt underbar dag 🙂 

// Linn