Veckans Vara- Klorresistent baddräkt från Trofé.

Guider

Hej alla glada kunder!!
Hösten har anlänt till vårt långsmala land och detta innebär också att årets vattenträningar har dragit igång på allvar.
Om ni läst mitt tidigare inlägg om klorresistenta baddäkter så vet ni att dessa är bra att använda just när man är mycket på badhus. Att en baddräkt är klorresistent innebär att den står emot salt och klor bättre än en vanlig baddräkt.

Klorresistent baddräkt från Trofé

Denna veckan vill jag visa en klorresistent baddräkt från Trofé. 
Detta är en mycket omtyckt modell som har funnits i Trofés sortiment i flera år. Men självklart har de gjort lite olika färger på den. Den färgen jag visar idag är en säsongsfärg som finns tillgänglig i butiken just nu.

Den här baddräkten är högt ringad i fram så att bysten sitter på plats och man inte ska kunna se rakt ned i ringningen. Ryggen är djupare ringad med ett litet känppe. Många kunder blir rädda just för att det är en knäppning i ryggen men jag lovar att du inte kommer att behöva knäppa upp ryggen när du tar på dig baddräkten.
Jag tycker dessutom att den djupare ryggen ger denna baddräkten det där lilla extra.
Även om denna baddräkt är helt slät så gör ränderns som går över mage och byst att du får en slankare figur. 
Baddräkten är absolut inte högt skuren över benet utan går ut ordentligt över rumpan så att hela rumpan hamnar i baddräkten.
Det sitter en liten inbygd bh som hjälper dig att stötta upp bysten.

Vi tycker att Trofés klorresistena baddräkt har lång hållbarhet, bra passform och är snygg i sin enkelhet.