Veckans Vara – Rebecca

Guider

Hej i sommarvärmen!
Nu när sommaren äntligen är här tänkte jag att vi fortsätter prata om underkläder som passar perfekt nu när det är varmt ute och man gärna tar på sig lite tunnare blusar och linnen.
Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle prata om en av våra absolute storsäljande bhar Rebecca.

Bhn Rebecca är en lätt vadderad bh med formpressade kupor från märket Fantasie. Vadderingen är gjord i ett material som kallas för spacemousse. Denna typ av vaddering är mycket följsam och flexibel i materialet, vilket gör att den passar till de flesta typer av byst. Eftersom vadderingen är så tunn bygger den inte på brösten och gör att de ser större ut. 
Rebecca har formpressade kupor och den har även effekten av en minimizer, alltså att den trycker till bysten något så att den ska se lite mindre ut. Det är en fullkupa, vilket innebär att den går upp ordentligt och sluter om hela bröstet. 
Axelbanden är breda och reglerbara för bästa passform. I ryggen har man satt infästningen på axelbanden något längre in mot mitten vilket gör att de inte kan glida ned om du är smal över axlarna eller om du har sluttande axlar. 

Rebecca passar både till den lite fastare bysten och om man är lite lösare i bysten, den är bra om man är ojämn (alltså har stor skillnad i storlek på brösten). Den passar med andra ord till många olika typer av byst. 
Den finns upp till K-kupa.

Rekommenderar absolut att ni provar denna bh när ni är inne i butiken.