Veckans Vara – Wonderbra

Guider

Hej alla glada läsare!

 
Äntligen är det måndag och en ny vecka har tagit fart. För varje dag som går så kommer vi närmare våren, ser ni fram emot våren lika mycket som vi gör? Då kan jag ju glädja er med att våren har fått ett fast grepp om butiken. Det strömmar in nyheter varje vecka!

 

När det är ny vecka så är det såklart även dags för en ny veckans vara. Denna veckan tänkte jag tipsa om en axelbandslös bh som vi tycker är den bästa på marknaden!

Wonderbra

Nu när värmen kommer krypande är det ju såklart dags att damma av alla snygga linnen som man har längst in i garderoben. Till detta vill man ju såklart ha en snyggt sittande bh.

Wonderbra har en axelbandslös bh som är to die for! Denna modell bör finnas i alla kvinnors garderober. 
Det är som sagt en axelbandslös bh som har lätt vadderade kupor. Vadderingen är inget som bygger på eller gör att brösten ser större ut men man behöver ha en vaddering i axelbandslöa bhar för att de ska hålla upp ordentligt. 
Runt hela “ryggbandet” sitter silikon som verkligen gör att bhn sitter på plats. 
Under kuporna har du en mjuk skena i plast. Skenan gör att du får ett ordetnligt stöd och lyft. Skenorna går även upp i kupan, de lyfter upp bröstet från sidan. Om man kollar på insidan av bhn så ser man att skenorna är formade som en hand, det är så kupan lyfter brösten. Som att du sätter en hand i sidan på bröstet och lyfter det upp och in mot mitten på bröstkorgen. 

 

Wonderbras axelbandslösa bh finns i fyra olika färgställningar. 
Den passar perfekt till bröllop, studenten eller som en vardagsbh. Ett absolut måste i sommargarderoben!
Finns från A till I-kupa.