3 Bh-ar alla kvinnor borde ha i sin garderob.

Guider
Det här med att hitta en bh som passar är inte alltid det lättaste eller roligaste. Det är ju inte alla som älskar att köpa underkläder lika mycket som vi på Maxmode gör. För att göra det lite enklare för er har vi därför valt att liste tre bhmodeller som alla bör ha i sin vårgarderob.

1. T-shirtbhn

Den första modellen som alla bör ha i sin garderob är en T-shirtbh. Denna bh har ett brett användningsområde. Du kan ha den under blusar, tjockare tröjor, t-shirt och skjortor. Detta är därför ett måste i garderoben. Färgen ska du välja efter vad du brukar ha på dig, men svart eller beige är att rekommendera. 

2.  Hudfärgad eller rödbh

Många börjar ju att använda ljusare kläder när våren kommer och när man har en vit blus på sig så vill man ju såklart inte att bhn ska synas. Därför är det bra att ha en beige bh i sin garderob, men visste du att även rött passar perfekt under ljusa plagg? Så varför inte piffa upp underklädeslådan lite med en röd bh.

3. Push upbh

Den sista modellen som bör finnas i garderoben är en lite roligare bh som en push-upbh eller varför inte en halvkupa. Denna modell är perfekt om man ska ha ett linne på sig eller något som är lite mer ringat. Om du ska välja en push up eller en halvkupa beror helt på vad du trivs i och hur du vill att brösten ska lyftas. 

 

Har du dessa tre typer av bh i garderoben så kommer du en bra bit på vägen.