Nyårstips – BH till nyår

Guider
Snart är Jul och Nyår här! Att välja underkläder till dessa tillfällen är inte alltide det lättaste och för att hjälpa dig en bit på vägen så har vi listat våra top 3 favorit set.

1.

Det första bhsetet är ett set från Chantelle. Bhn  är en ovadderad fullkupa som hete Révéle Moi och är vad man kallar för en 4partsbh. Det vanligaste är att man pratar om trepartsbhar, denna bh har en till söm som går lodrätt ungefär mitt på kupan. Denna söm lyfter underifrån och rundar till bröstet. Denna bh har en bred passform och ger dig ett otroligt snyggt lyft samt en fin form.
Matcha ihop denne bh med tillhörande trosa. Trosan är en taitrosa som inte lämnar några troskanter. Eller varför inte matcha ihop den med en snygg taitrosa från Avet?

2.

Nästa bhmodell som vi vill tips om är en storfavorit bland många av våra kunder. Det är den absolut bästa axelbandslösa bhn på marknande och den kommer såklart från Wonderbra. Denna bh har silikon på insidan av bandet som går runt bröstkorgen. I de tunt vadderade kuporna sitter mjuka skenor som ger dig ett ordentligt lyft. Jag kan garantera dig att denna bh sitter på samma plats hela kvällen utan att du behöver gå och dra i den. 
Denna bh är superläcker att matcha med Avets snygga spetstrosa!

3.

Det tredje bhsetet vi vill rekomendera till Jul och Nyår är en push upbh från Triumph. Denna bh heter Sexy Angel. Den har kuddar i kuporna vilket gör att du får en snygg klyfta. Lite spets på kuporna som ger denna bh det där lilla extra. Denna bh är en mycket skön bh som passar dig som vill ha lite mer byst. 
Matcha med tillhörande trosa eller varför inte en boxertrosa från Avet.

Hoppas att du hittar just din favorit bland dessa modeller!