Tips inför studenten – allt som rör underkläder!

Guider
Sommaren är snart här och med värmen kommer skolavslutningar. Inte minst för de studenter som går sista året på gymnasiet och snart har sin allra sista skolavslutning i grundskolan. Man vill ju såklart att studenthelgen ska vara perfekt och för att få den perfekta outfiten är det viktigt att man börjar underifrån. En ordentligt sittande bh och trosa under studentklänningen kan göra stor skillnad. Bysten får ett helt annat lyft och klänningen kommer att falla snyggare.

Här har du tre tips på bhar som passar perfekt till studenten:

  1. Vår axelbandslösa bh från wonderbra sitter på plats utan att man behöver och dra i den. Tack vare att det sitter siliconpluppar runt hela bandet kan bhn inte glida utan sitter som en smäck. Denna bh går från A-I kupa.
  2. After Edens push up-bh passar perfekt till dig som har en något mindre byst. Den ger dig en snygg klyfta som passar perfekt under en klänning som är lite djupare ringad. Dessutom går denna bh att knäppa om till både en halterneck och en korsad rygg. 
  3. Ska du ha en klänning med djupt ringad rygg tycker jag att du ska prova vår bh Lift it´s som du klistrar på. Denna bh ger dig ett snyggt lyft utan att synas. klistra bhn lite efter hur du vill att den ska lyfta. Den går självklart att använda flera gånger.

Viktigt att tänka på när man ska köpa bh till sin student eller balklänning är att man är ute i god tid. Det är dessutom bra att köpa bhn innan man ska göra ändringar på klänningen. När man får på sig en ordentlig bh sitter klänningen helt annorlunda och i vissa fall kan det till och med vara så att man inte behöver göra lika många ändringar.