Veckans vara- Hogengård sportbh

Guider

Hej alla glada kunder! 
Helgen har bara susat förbi och vi har gått in i en ny vecka.
Förra veckan skrev vi om klorresistena baddräkter och vi kommer att fortsätta på samma tema.

Denna veckan vill jag tipsa om en sportbh från Hogengård. Vi har haft denna bh i butiken under flera år och den har blivit en favorit hos både oss som jobbar i butiken och bland våra kunder.

Hogengårds Sportbh

Denna sportbh har formpressade kupor och bygel. Bygeln är väl invävd i tyg vilket gör att den inte kan skava eller trycka. Bygeln särar på brösten så att du inte ska bli sådär äckligt svettig mellan brösten när du tränar. 
Den är högt ringad i fram för att man inte ska kunna se rakt in i ringningen när man exempelvis sitter framåtlutad på en spinningcykel. Axelbanden är breda och reglerbara. I bak på banden där du kan reglera längden sitter en resår. Resåren gör att stötarna som blir när man hoppar och springer hamnar i mjukdelarna bak i ryggen istället för i axlar, nacke och bröst.
Hogengårds sportbh är någor liten i kupan så man brukar kunna gå upp en eller två kupstorlekar. Den är dessutom ganska tight runt bröstkorgen vilket är viktigt när man tränar. Det är ju här stödet ska ligga och inte på axlarna.

Endel kunder har vart skeptiska mot bygeln. Men jag lovar, när du använt denna sportbh kan du inte tänka dig någon annan. 
Du kan använda denna sportbh till all typ av aktivitet, både hög- och lågintensiv träning.

Läs även: Sportbh- Hur viktigt är det?