Veckans Vara – Matilda

Guider

Hej allihopa!

Nu är det åter dags att dra igång med veckans vara. Som vi alla vet är det inte alltid lätt att hitta snygga underkläder som sitter ordentligt. Därför vill vi försöka att underlätta för er genom att lyfta fram våra favoriter. 

Denna veckan tänkte jag prata lite om en modell som faktiskt bara har funnita i butiken i några veckor. 
Det är en bh från Elomi som heter Matilda. För er som inte har hört talas om märket Elomi tidigare så kan jag berätta att det är ett märke som håller hög kvalite och passfrom på sina bhar. De riktar främst in sig på sig som har lite större byst och därflr går deras modelelr oftast upp i stora kupor.

 

Matilda

 

Bhn Matilda är en ovadderad bhmodell. Det är en bygelbh som är bred över bröstkorgen och väldigt behaglig att ha på sig. 
Kuporna är vad som kallas för en fyr-partsmodell. Det innebär att kupan är indelad i 4 bitar. Det är sömmarna mellan delarna som bestämmer hur bhn lyfter. Många som tycker att ovadderade kupor blir toppiga tycker om just denna modell eftersom den 4e sömmen går lodrätt över kupan och rundar till formen. Du får en nättare siluett Matilda eftersom den har en sidsuport som lyfter in bröstet från sidan. 

Som om inte denna modell var super som den är så har den dessutom en så kallas J-hook på axelbanden. Det innebär att du kan knäppa ihop banden i ryggen så att du får en brottarrygg.

Matilda är absolut värt att prova!
Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.