Veckans Vara – Ottawa

Guider

Hej allihop!
Äntligen har Maj månad kommit och vi närmar oss sommaren med stormsteg! När värmen kommer börjar det ju såklart bli dags för en ny bikini. Jag tänkte därför att vi denna veckan skulle börja på att spana lite på bikinis.

De flesta färgerna på bikini är ju som ni nog förstått säsongsfärger, alltså färger sombara finns under några månader. Men vissa modeller ingår i leverantörens bassortiment. Ett bassortiment är ett sortiment som finns hos leverantören året runt. En sådan bikinimodell är Ottawa från Fantasie.

Ottawa

Fantasies badkläder är alltid detaljrika, genomtänkta och otroligt snygga. Bikinibhn Ottawa är såklart inget undantag. Just denna överdelen har en tunt vadderad kupa med bygel. Kupan är lite hjärtformad vilket också innebär att bygeln är något lägre mellan bysten. Den tunna vadderingen trycker in brösten från sidan så att du får en nättare siluett. Eftersom kupan är så pass rund och kupad så ligger brösten kvar i kupan även om man är lite mjukare i bysten. 
Axelbanden är mjuka och reglerbara. 
Vid infästningen på axelbanden sitter ett dekorativt spänne i guld. Spännet är inte gjort i metall, just för att den inte ska bli varm och bränna mot huden när man solar. Den går att flytta och säkert ta bort om man inte vill ha den där.
Ottawa har ett brett band över bröstkorgen med ett klassiskt bikinispänne av plast i ryggen. 

När man säger att någoting är vadderat innebär detta inte att det ligger tjocka push-up kuddar i kupan. Även om bikiniöverdelen är lite vadderad torkar den snabbt i solen. Detta beror på att det är tunna vadderingar som inte suger upp en massa vatten. De bygger heller inte på och gör att brösten ser större ut.