Vekans Vara – Badlinne

Guider

Hej i sommarvärmen!
Hoppas att ni njuter av värmen och solen som äntligen kommit till Sverige. I sommarens tecken tänkte jag att vi fortsätter även denna veckan med temat badkläder.

Denna veckan tänkte jag prata om något som har blivit allt populärare bland våra kunder, nämligen badlinne eller tankini som det också kallas. Ett badlinne är precis som det låter ett linne som är gjort i bikinimaterial och som du har när du solar och badar. Idag tänkte jag skriva lite om en modell från Damella. 

Tankini

En tankini är som jag skrev tidigare ett linne som är gjort i bikinimaterial. Detta linnet från Damella är figursytt och ska sitta åt ordentligt. Det är mönstrat över magen framtill och har en liten drapering över magen. Eftersom det är svart på sidorna framhäver den midjan och ger dig en slankare siluett. Den är lite hjärtformad i kupan och har en lätt vaddering. Eftersom vadderingen är tunn så torkar den snabbt när man har badat i den. Över kupan är tankinin lätt twistad vilket ger dig en snygg form på bysten. 

Fördelen med em tankini är att du kan byta byxor när du har badat. Vilket är skönt så att man slipper sitta i blöta bikinibyxor.  Du kan dessutom rulla upp badlinnet när du vill sola så att du kan sola magen.  När dagen börjar gå mot kväll är det bara att slänga på sig ett par shorts eller en kjol till så är de redo för kvällens aktiviteter.